Creare Magazin Online și eCommerce:
Agenție Bazată în Suceava

Ce facem pentru tine?

Realizare website complet

Suntem o agenție din Suceava cu multă pasiune pentru UX și UI

Cuprinsul Paginii

Ce conține un website creat de noi?

Încărcare Rapidă⏲️

Optimizăm site-ul astfel încât să se încarce repede pe orice device. Google a precizat că viteza este un factor de rankare. 

100% Responsive📲

Websiteul creat pentru tine este responsive, adică poate fi văzut în condiții optime de pe Desktop, Tabletă sau Mobil.

Optimizare SEO🔛🔝

Fiecare site vine cu optimizare SEO on-page inclusă. Analizăm cuvintele cheie potrivite și optimizăm paginile.

Pagini Nelimitate➰

Realizăm fiecare site cu un număr nelimitat de pagini. Tu ne spui câte vrei, noi le creem.

Produse nelimitate📦

Adaugă câte produse dorești în magazinul tău

Agenție de Web Design la dispoziția ta👨‍💼👩‍💼

Suntem o întreagă agenție de oameni specializați în realizarea de site-uri.

Dă startul în eCommerce

agentie web design suceava raport de vânzare

*Raport de vânzare lunară a unui site realizat de noi

Crește conversiile de la început📈

Rata de conversie a magazinului tău determină atât profitabilitatea cât și costul pentru marketing. Folosind teme de calitate cu rate de conversii peste medie te ajutăm să vinzi mai mult.

Analiză avansată a traficului🧐

Dacă vinzi online trebuie să știi cum se comportă vizitatorii în magazinul tău. Noi vom instala codurile nexesare pentru analiză avansată.

Urmărirea traficului conform normelor GDPR✔️

Nu doar că facem site-uri ce urmăresc atent ce fac vizitatorii dar ne asigurăm că fiecare cod trece prin filtrele GDPR potrivite.

Tag-uri pentru marketing avansat🏷️

Dacă analizezi traficul atunci trebuie să folosești datele acestea pentru marketing. Te vom ajuta să implementezi targetarea dinamică și marketingul prin pași bine stabiliți.

Conectarea cu Google Ads🔗

Promovarea PPC e foarte importantă pentru magazinele online. Ca site-ul tău eCommerce să meargă bine, trimitem feed-ul de produse către Google să promovezi individual fiecare produs.

UX (user-experience) e crucial📚

Dacă vrei să rankezi pe Google și să ai vânzări organice, este foarte important să oferi vizitatorilor o experiență de browsing bună (pe lângă optimizarea SEO).

Plăți online

Plata cu cardurile de credit

Facturi online

Complet automatizate

Panou de administrare

Pentru desktop și mobil.

Integrare ERP

Îți face viața mai ușoară

Wordpress
shopify logo
Shopify
Magento
Amazon

Capacitățile noastre:

Web design

Realizăm și optimizăm efectiv site-ul tău astfel încât să convertească, să fie rapid și văzut bine de motoarele de căutare.

Marketing Digital

Ai nevoie de promovare pentru magazinul tău? We got you covered. Facem și campaniile de marketing pentru magazinul tău.

Branding

Realizare de logo și brand book pentru afacerea ta. Ne asigurăm că magazinul tău are o identitate uniformă și poate ieși în evidență.

Graphic Design

Ad creatives, grafică pentru ad-uri și promovare, design cărți de vizită, bannere, roll-ups și multe altele.

Hosting

Îți găzduim site-ul pe servere rapide și cu un uptime de 99.9%. Acest lucru ne permite să îți oferim și servicii de mentenanță lunară.

UX/UI Planning

Vrei ca site-ul tău să devină și mai bun? Oferim servicii de UX și UI ce vor oferi clienților tăi o experiență mai bună.

Vrei o ofertă?

Completează formularul de mai jos!

FAQ
Întrebări frecvente!

Momentan avem oficii în Suceava și Iași. În funcție de disponibilitatea ta și a noastră ne putem vedea față în față pentru a stabili detaliile pentru magazinul tău.

Suntem o agenție cu peste 30 de proiecte semnificative în dezvoltarea de site-uri online. Lucrăm atât pe partea de web design (realizarea de site-uri) cât și de marketing (promovarea produselor din magazinele online). Acest lucru ne face să înțelegem mai bine nevoile comercianților și a utilizatorilor, astfel încât tu să vinzi mai mult.

Poți să vinzi mai orice. De la electrocasnice la produse alimentare sau chiar și mașini. Trebuie să știi că sunt anumite limite cu privire la medicamente, servicii financiare, droguri sau alte substanțe ilegale conform legii..

Sunt o mulțime de beneficii pentru vânzarea online. Printre ele se pot număra: deschiderea către o piață mai mare, marketing mai eficient, comunicare mai bună, mai multe vânzări etc. Trăind într-o lume în care oamenii consumă din ce în ce mai mult pe internet, unele afaceri TREBUIE să își deschidă activități de eCommerce.

Depinde de bugetul tău pentru marketing și de calitatea produselor și serviciilor tale. Poți să pierzi bani sau poți să faci milioane de dolari. Totul ține de calitatea unui produs, dacă este cerere de el pe piață și dacă marjele tale de profit sunt bune. Desigur, sunt mulți alți factori ce pot determina succesul, dar din experiența noastră, acestea contează cel mai mult.

Concurența depinde de ce produse vrei să vinzi. Ca industrie însă este un domeniu ce are o concurență medie în România. Cele mai mari magazine online sunt: eMag, OLX, Cel.ro, altex.ro etc. Totuși în ultimii ani concurența în mediul online a crescut semnificativ. Trebuie să fii mai creativ acum și să oferi mai multă valoare clienților, comparativ cu anii trecuți.

Vezi articolele noastre despre cum poți obține clienți online.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.