Adept Ontario

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

Adept Ontario

Adept Ontario se distinge ca fiind cel mai ambițios proiect imobiliar din regiunea Ontario, California, din ultimii doi ani. Cu o investiție totală de aproximativ 300 de milioane de euro, acesta combină spații rezidențiale cu zone comerciale, creând un echilibru perfect între locuire și afaceri.

Necesitatea proiectului Adept Ontario a fost aceea de a dispune de o pagină de prezentare și o platformă pentru investitori sofisticată, care să faciliteze identificarea oportunităților imobiliare. În același timp, designul a fost ghidat de identitatea distinctivă a Adept Ontario, reflectând o viziune inovatoare și de excepție în domeniul imobiliar.

Laptop pe ecranul căruia apare o imagine de pe site-ul Adept Ontario

Experiență imobiliară inovatoare

Un proiect precum Adept Ontario, care se remarcă prin inovație și excelență în domeniul imobiliar, avea nevoie de o platformă care să ofere o experiență de navigare intuitivă și să faciliteze identificarea rapidă a oportunităților potrivite pentru investitori. Astfel, proiectul a necesitat un focus deosebit asupra funcționalității platformei și o abordare a design-ului care să reflecte experiențele imobiliare inovatoare ce îi așteaptă pe parteneri.

CLIENT

SERVICII

Adept Ontario
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

Pentru proiectul Adept Ontario am dezvoltat o platformă care să prezinte oportunitățile imobiliare ale regiunii și care să faciliteze interacțiunea cu potențialii investitori. Obiectivul nostru a fost acela de a crea un design care să reflecte ceea ce promovează Adept Ontario - o experiență imobiliară inovatoare, marcată de tradiția zonei îmbinată cu viziunea modernă a dezvoltării urbane.

Ce ne-am propus:

Am implementat strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost validate prin intermediul unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Rezumat al proiectului

Proiectul Adept Ontario a avut ca obiectiv crearea unei platforme online impresionante, pentru a prezenta oportunitățile imobiliare de top și pentru a facilita interacțiunea cu potențialii investitori. Cu un design ghidat de viziunea și identitatea Adept Ontario, ce îmbină cu măiestrie tradiția arhitecturală și inovațiile moderne, am dorit să reflectăm autenticitatea experienței imobiliare unice pe care acesta o oferă. Optimizată pentru acces de pe orice dispozitiv, această platformă oferă o călătorie prin cele mai inovatoare proiecte imobiliare, transmițând viziunea și ambiția din spatele fiecărei dezvoltări, captând astfel interesul și încrederea investitorilor în căutare de oportunități remarcabile și investiții sigure.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta