Scriem texte care
stimulează vânzările

Servicii de copywriting profesionale pentru website-uri, bloguri, articole de specialitate și publicitare, materiale promoționale, comunicate de presă și orice altceva are nevoie compania ta să comunice.

Peste 200 de proiecte finalizate
5/5
flat-lay-iphone-13-on-the-table-with-apple-airpods-pro-and-succulent-mockup-template-642edaf60b6a9310584ecf89@2x
Unei persoane îi ia doar câteva secunde pentru a-și face o impresie despre un brand.

Noi livrăm acele cuvinte care vor capta atenția în mai puțin de o secundă.

Administrare rețele sociale

Creăm și gestionăm conținut pentru Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn și altele.
Design fără titlu - 2023-04-12T163549.763

Anunțuri

Scriem anunțuri adaptate diferitelor canale media care să capteze atenția și să-și îndeplinească scopul în mod eficient și rapid.
Design fără titlu - 2023-04-12T164039.381

Articole

Scriem articole pentru blog sau pentru presă cu un conținut informativ sau de amuzament, atent structurate și cu mult research în spate.
Design fără titlu - 2023-04-12T165105.877

Comunicate de presă

Redactăm și trimitem agențiilor de media informațiile importante pe care businessul tău are nevoie să le comunice.

Articol Kaminhorn Protv afișat pe tabletă

Postări

Creăm conținut și gestionăm conturile companiei tale de pe rețelele de socializare pentru a construi o comunitate online.

Postări pe Instagram

Cum îți ajutăm afacerea prin servicii de copywriting?

Construirea unor mesaje concise, clare și directe, care să surprindă vocea brandului și să fie corespunzător adaptate canalului de comunicare poate fi o provocare. Nouă ne plac aceste provocări și suntem mereu pregătiți să transformăm cuvintele în instrumente care să obțină vânzări, clienți, încredere și emoție.

tabletă pe ecranul căreia apare o imagine cu ghidul de optimizare SEO în 2024

Articole optimizate

Optimizăm articole ca site-ul tău să apară mai sus în căutări.

Ideile tale sunt valorificate

Visează, iar noi vom găsi o soluție prin care să aducem viziunea ta la realitate.

Dam glas afacerii tale

Asemenea unei persoane, afacerea ta are o voce disticta. Alto, bass, soprano, un ton specific care transmite clientului cine ești. Noi îți vom antrena vocea.

Cultură a feedback-ului

Prețuim inputul tău. Vrem să ne fii aproape pe tot parcursul proiectului pentru a ne asigura o comunicare eficientă, roditoare. Aceasta înglobează sinceritate și respect în feedback-ul acordat.

Cum ar arăta afacerea ta dacă ai alege servicii de copywriting profesionale?

Vinzi mai mult>

Comunicarea unui brand nu trebuie să îndeplinească doar rolul informativ sau de divertisment, ea trebuie să fie persuasivă. Noi redactăm texte construite pe tehnici dovedite de vânzare și promovare.

Crești brand-ul afacerii >

Elementul cheie care construiește în jurul brandurilor o comunitate de clienți fideli, atașați de produse, este povestea pe care acesta o spune. Idealul unei companii este acela de a fi alegerea indiscutabilă a clienților pe segmentul său de piață. Totul este comunicare.

Atragi clienți >

Diversitatea mare de companii care oferă produse și servicii similare face aproape imposibilă vânzarea acestora doar pentru calitatea lor. Comunicarea din spatele unui brand este cea care face diferența, motivul pentru care un client va alege un brand în defavoarea altuia. Alege să comunici eficient pentru a cuceri un public fidel și dedicat brandului tău.

Comunici clar >

Întreg scopul comunicării emise de un brand este acela de a fi înțeleasă pe deplin și interiorizată de către receptori. Apelând la servicii de copywriting profesionale te poți asigura că informația transmisă de compania ta este atent studiată pentru a fi cât mai concretă și ușor de înțeles, dar și adaptată nivelului cognitiv al publicului țintă.

study-desktop-with-macbook-mockup-template-642d3218061957cdee6c61dd@2x
phone-and-tablet-mockup-642d323b061957cdee6c623e@2x

Redactăm texte pentru afacerea ta

Îngrijorat de costurile ridicate ale reclamelor tale?

Asta se întâmplă pentru că textele pe care le folosești nu exprimă clar clienților beneficiile produselor tale. Noi vom analiza contul tău de reclame și îți vom pregăti texte care să vândă.

Business-ul tău își găsește greu cuvintele?​

Noi ne pricepem
la căutat.

Vinde mai mult

Mesajele concise, clare și cu impact pe care le vom construi vor surprinde vocea brandului tău.

Soluții de automatizare

Eliminăm redundanța și eficientizăm sistemele de lucru pentru a reduce munca manuală și pentru a economisi timp.

Diferențiere pe piață

Te ajutăm să identifici punctele tari ale afacerii tale și le promovăm astfel încât să fii unic pe piață.

Ce facem noi de fapt?

Redactăm texte care
dau formă mesajelor tale.

Nu ai timp să faci texte separate pentru Facebook și Instagram? Avem noi.

Concentrează-te pe ceea ce contează pentru afacerea ta!

Oameni fericiți care interacționează într-o cafenea

Ai mai mult timp liber

Noi facem comunicarea pentru afacerea ta, iar tu ai mai mult timp liber pentru lucrurile care contează.

Tu faci ce îți place

Te cocentrezi pe afacerea ta iar noi ne ocupăm de comunicarea ei

Randamente mai bune
în reclame

Autoritatea companiei tale va deveni mai solidă, datorită unei comunicări clare, sincere și eficiente

Afacerea ta va fi mai aproape de a fi un brand real​

Vocea brandului tău va fi una caracterizată de constanță și adaptabilitate

Vânzări mai multe​

Vor crește probabilitățile obținerii clienților noi, a încrederii în brand, a popularității sau a oricărui alt obiectiv existent în compania ta

Cuvintele sunt de argint, însă exemplele sunt de aur. Aruncă o privire peste câteva dintre textele noastre:

La iubim să oferim soluții specializate și personalizate, lucrând cu o varietate de clienți. De la brutăria pe care o vizitezi dimineața, la , de unde îți iei doza de energie la început de zi, până la mult-râvnita oprire la la sfârșitul unei zile lungi de muncă. Chiar și festivalul pe care îl aștepți an de an, sau , de unde îți achiziționezi șemineele care îți fac locuința călduroasă și primitoare. Din interes pentru optimizarea sistemelor din mediul universitar, am parteneriat cu în perioada pandemiei. Apoi am pășit pe tărâm american, colaborând cu . Ne dorim să vedem schimbare în comunitate, așadar lucrul cu pe plan regional, pe plan național, la nivel european ne-a permis să contribuim la o Românie mai bună.

VINDE ONLINE PRIN PLATFORME CUSTOMIZATE

Business-ul tău își găsește greu cuvintele?

Noi ne pricepem la căutat.

Te ajutăm să vinzi mai mult și mai bine online, cu ajutorul soluțiilor noastre de automatizare și personalizare a magazinului tău online, astfel încât să te diferențiezi în piață.

Bărbat în fața unui laptop care scrie pe un carnet de notițe

Întrebări frecvente

Arta de a scrie texte care să persuadeze oamenii să facă o acțiune (indiferent dacă vorbim despre vânzări, completarea unui formular sau chiar recunoașterea afacerii tale etc.)

Pentru asta va trebui să lucrezi cu noi, însă, pe scurt, vom avea un proces de discovery în care îți vom înțelege afacerea, motivația și nevoile specifice. Pe baza acestui proces de discovery vom crea o structură de texte folosind metodele AIDA și STAR, pentru ca afacerea ta să fie mai clară.

Afacerile apelează la servicii externe de copywriting atunci când nu au oameni dedicați pentru a scrie texte, care să fie antrenați pentru asta și care să ofere rezultate. De multe ori, să ai un copywriter dedicat implică costuri mai mari de angajare (prin salarii și costuri de operare) așa că e mai ieftin și ai rezultate mai bune atunci când apelezi la o agenție care are oameni dedicați pentru asta.

Dacă afacerea ta este la început de drum, NU îți recomandăm să apelezi la servicii externe de copywriting. În schimb, dacă ai un model de afacere care este dovedit și vrei să scalezi sau să obții mai multe din campaniile de marketing actuale, atunci poți apela cu încredere la servicii de copywriting.

Pierzi bani zilnic pentru că nu comunici bine

Sute de mii de lei sunt pierdute zilnic de afacerile din Romania pentru că textele scrise pe site, pe social media sau in materialele de promovare sunt de calitate slabă. Textele trebuie scrise pentru a stimula psihologic dorinta de achizitie a oamenilor

Cele mai comune greseli pe care le fac antreprenorii

Unei persoane îi ia doar câteva secunde pentru a-și face o impresie despre un brand. Noi livrăm acele cuvinte care vor capta atenția în mai puțin de o secundă.

Uite cele mai comune greșeli:

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere ofertă

Completează formularul de mai jos pentru a fi contactat.