Realizăm site-uri web optimizate pentru a stimula vânzările

Generează sume consistente de bani din vânzări online cu ajutorul unor optimizări avansate pentru magazinul online.

Peste 200 de proiecte finalizate
5/5
Două telefoane ce prezintă un site web
Unei persoane îi ia doar câteva secunde pentru a-și face o impresie despre un brand.

Un vizitator își face o părere decisivă despre un site în primele 0.6 secunde. Noi suntem aici pentru ca brandul tău să facă o impresie bună.

Automatizări

Automatizăm procesele minuțioase pentru a eficientiza gestionarea magazinului online și a crea o structură precisă.
Design fără titlu - 2023-04-12T152149.905

Facturare online

Implementăm sisteme de facturare online adaptate nevoilor fiecărui comerciant pentru a facilita procesele de vânzare și achiziție.
Design fără titlu - 2023-04-12T152951.825

Webdesign testat

Aplicăm tehnici de webdesign development testate și dovedite care îmbunătățesc ratele de conversie.
Design fără titlu - 2023-04-12T153325.273

Sisteme avansate de upselling

Implementăm tehnici testate de retargetare precum recomandări avansate, tracking de recomandare sau monitorizarea întrebărilor frecvente.
Design fără titlu - 2023-04-12T153915.602

Optimizări avansate pentru conversie CRO

Optimizăm și implementăm instrumente care contribuie la optimizarea ratei de conversie.
Design fără titlu - 2023-04-12T154608.232

Comerț electronic

Realizăm websiteuri eCommerce și implementăm soluții personalizate fiecărui comerciant pentru a facilita procesul de vânzări online.
Design fără titlu - 2023-04-12T154948.101

Cum ajutăm
afacerea ta?

Construim site-uri eCommerce care se diferențiază printr-un UI și UX inovative, sunt testate și dovedite pentru a fi eficiente și pentru a garanta o rată de conversie eficientă. Îți transformăm businessul într-un magazin online care vinde și care este optimizat pentru a atrage cât mai mulți clienți și o valoare cât mai mare a fiecărei achiziții.

Telefon, laptop, agendă, pix și cafea pe un birou

Automatizăm gestiunea produselor

Simplificăm procesul de organizare a stocurilor, prețurilor și altor detalii despre produse, pentru ca gestiunea magazinului online să fie cât mai ușoară.

Optimizăm timpul de încărcare

Pentru ca vizitatorii să nu părăsească pagina din cauza vitezei mici de încărcare.

Optimizăm pentru mobil

Deoarece traficul online este făcut preponderent de pe un astfel de dispozitiv, ne concentrăm asupra aspectului site-ului și în această variantă.

Cultură a feedback-ului

Prețuim inputul tău. Vrem să ne fii aproape pe tot parcursul proiectului pentru a ne asigura o comunicare eficientă, roditoare. Aceasta înglobează sinceritate și respect în feedback-ul acordat.
Cum te ajută siteul eCommerce?

Tu așezi produsele din vitrină, noi pe cele din ecran.

O interacțiune mai bună
cu publicul țintă

O prezență scăzută în online poate fi o barieră între brand și potențiali cumpărători.

Afacerea ta va fi mai eficientă și profitabilă

Pătrunzând în spațiul eCommerce vânzările pot crește semnificativ și se pot extinde la nivel național.

Mai mulți clienți,
mai mulți bani

Creșterea accesibilității brandului contribuie la creșterea numărului de vânzări.

Sfat:

Chiar dacă brandul tău vinde produse grozave, un site cu un design învechit sau inestetic poate alunga clienții. Prima impresie este cea care face diferența dintre o posibilă vânzare sau părăsirea paginii. 

Un vizitator are nevoie doar de 0,6 secunde pentru a-și face o părere despre site. Optimizează-ți acum magazinul online și vei putea vedea diferența.

eCommerce este atât de puternic încât nici un antreprenor nu-și poate permite să-l ignore. Mută acum businessul în online.

Concentrează-te pe ce contează pentru afacerea ta!

Alege opțiuni moderne și actualizate pentru magazinul tău online.

Aplicăm strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost dovedite după efectuarea unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000Euro până în prezent.

Ne concentrăm pe crearea unei interfețe care să maximizeze ușurința utilizării și să fie adaptată nevoilor publicului țintă.

Întrebări frecvente despre eCommerce

Este important un magazin online?

În funcție de modelul de business, publicul țintă și dorința de creștere, un magazin online poate fi esențial sau inutil. Dacă afacerea este un aprozar de fructe proaspete produse local și nu are capacitatea de a produce cantități mari și a le livra la nivel național, idea unui site ar putea fi redundantă. Însă, cel mai adesea, prezența în spațiul eCommerce poate face diferența dintre un brand care stagnează și unul care se extinde.

Care este diferența dintre un website eCommerce și un website portofoliu?

Un website eCommerce (sau magazin online) este un site web care permite vânzarea produselor sau serviciilor online. Acesta este conceput pentru a facilita procesul de cumpărare online, inclusiv afișarea catalogului de produse, adăugarea de produse în coșul de cumpărături, finalizarea plății și gestionarea comenzilor. Un website eCommerce poate avea funcționalități suplimentare, cum ar fi sistem de gestionare a stocurilor, integrare cu metode de plată online, funcții de gestionare a contului utilizatorilor și funcții de administrare a comenzilor.

Un website portofoliu (sau site web de prezentare) este un site web care expune lucrările, proiectele sau serviciile unui individ sau ale unei companii, într-un mod estetic și vizual atrăgător. Acesta este conceput pentru a arăta experiența, abilitățile și munca anterioară a unui creator, cum ar fi un designer, un fotograf, un artist sau un profesionist independent. Un website portofoliu poate conține exemple de proiecte anterioare, informații despre serviciile oferite, informații de contact și alte detalii relevante.

Care sunt avantajele unui magazin online?

Avantajele magazinelor online includ disponibilitatea la orice oră, accesul la o bază de clienți globală, costuri mai mici comparativ cu vânzarea cu amănuntul tradițională, dar și posibilitatea de a personaliza experiența de cumpărare.

Cum poți să îți mărești vânzările în eCommerce?

Există multe strategii pentru creșterea vânzărilor în eCommerce, inclusiv optimizarea SEO a site-ului, utilizarea de campanii PPC, crearea unei prezențe pe social media, îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu excelent pentru clienți.

Ce este conversia în eCommerce și cum o poți îmbunătăți?

Conversia în eCommerce se referă la procentul de vizitatori ai site-ului tău care fac o achiziție. Pentru a îmbunătăți rata de conversie, îți poți actualiza și optimiza site-ul, atât în ceea ce privește partea vizuală, de web design, cât și din punct de vedere al conținutului scris.

Site-urile eCommerce sunt terenul nostru de joacă preferat. Iată câteva dintre proiectele noastre:

La iubim să oferim soluții specializate și personalizate, lucrând cu o varietate de clienți. De la brutăria pe care o vizitezi dimineața, la , de unde îți iei doza de energie la început de zi, până la mult-râvnita oprire la la sfârșitul unei zile lungi de muncă. Chiar și festivalul pe care îl aștepți an de an, sau , de unde îți achiziționezi șemineele care îți fac locuința călduroasă și primitoare. Din interes pentru optimizarea sistemelor din mediul universitar, am parteneriat cu în perioada pandemiei. Apoi am pășit pe tărâm american, colaborând cu . Ne dorim să vedem schimbare în comunitate, așadar lucrul cu pe plan regional, pe plan național, la nivel european ne-a permis să contribuim la o Românie mai bună.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.