Theus

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

Theus

Theus este un brand nou apărut pe piața B2B din România, specializat în distribuția și vânzarea la nivel național a unor sortimente exclusiviste de ceaiuri premium și accesorii elegante pentru ceai.

Obiectivul esențial al Theus a fost să ofere vizitatorilor săi o experiență de navigare excepțională și să faciliteze identificarea rapidă a sortimentelor de ceaiuri potrivite pentru fiecare pasionat de ceai. Cu un design ce transmite rafinament și calitate, am creat un magazin online care să reflecte autenticitatea produselor Theus.

Experiență de navigare de excepție

Un magazin eCommerce ce vinde produse premium, precum theus.ro, trebuie să ofere o experiență de navigare plăcută și să faciliteze identificarea rapidă a produselor potrivite pentru clienți. Astfel, proiectul theus.ro a necesitat un focus deosebit asupra funcționalității site-ului și o abordare a design-ului care să reflecte eleganța și calitatea ceaiului Theus.

CLIENT

SERVICII

Theus
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

Ne-am asumat misiunea de a construi de la zero website-ul Theus, cu scopul de a poziționa acest brand nou în rândul competitorilor cu tradiție din industria ceaiului, cu accent pe experiența utilizatorului și interacțiunea intuitivă.

Ce ne-am propus:

Am implementat strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost validate prin intermediul unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Rezumat al proiectului

Proiectul Theus a fost o călătorie pasionantă în dezvoltarea unui magazin online cu caracteristici specifice segmentului său de piață. Am creat o experiență de utilizare plăcută și eficientă, pentru a ghida clienții către sortimentul ideal de ceaiuri Theus. Am pus accent pe optimizarea navigației și am dezvoltat un design minimalist și aerisit.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta