Motiv Pizza

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

Motiv Pizza

Într-un colț pitoresc din inima Iașului, descoperim Motiv Pizza – o destinație culinară ce provoacă tiparele obișnuite. Aici, pizza devine artă și pasiune, cu fiecare ingredient așezat cu grijă pe un blat în care s-a investit timp și măiestrie.

Necesitatea Motiv Pizza a fost aceea de a avea un site de prezentare și magazin online rafinat, care să pună bazele unei experiențe online captivante. Acest website prezintă pizzeria ca pe o destinație culinară autentică și apetisantă.

Laptop cu o imagine de pe site-ul Motiv Pizza

Experiență gastronomică inedită

Proiectul Motiv Pizza a fost mai mult decât simpla dezvoltare a unui site – a fost o călătorie de a aduce arta culinară în mediul virtual. Ceea ce a urmat a fost un efort concertat pentru a traduce esența restaurantului într-o platformă online care nu doar informează, ci și înfățișează acele experiențe unice pe care Motiv Pizza le oferă.

CLIENT

SERVICII

Motiv Pizza
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

În căutarea perfecțiunii gastronomice, am dat viață website-ului Motiv Pizza - un spațiu virtual care nu doar prezintă, ci și onorează arta culinară a pizzei autentice. Scopul nostru a fost simplu, dar ambițios: să dezvoltăm un site care să fie o oglindă fidelă a valorilor și aromei care definesc acest loc unic.
Telefoane cu imagini de pe site-ul Motiv Pizza

Ce ne-am propus:

Am implementat strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost validate prin intermediul unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Monitor cu o imagine de pe site-ul Motiv Pizza

Rezumat al proiectului

Pentru Motiv Pizza am creat un site web axat pe prezentarea ofertei culinare și facilitarea comenzilor online. Scopul nostru a fost să reflectăm autenticitatea și inovația restaurantului, îmbinând design-ul rafinat cu funcționalitatea intuitivă. Site-ul onorează arta culinară și ambianța restaurantului, iar fiecare aspect, de la design la comandă online, invită la o experiență gastronomică captivantă. Am îmbinat tradiția cu modernitatea, ca în compoziția unei pizza marca Motiv, și am creat un spațiu virtual ce conectează iubitorii de gusturi autentice la un univers culinar inedit.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta