USC Rewater Center

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

USC Rewater Center

În inima cercetării și inovației la USC descoperim Rewater Center – un pilon al soluțiilor durabile pentru criza apei. Aici, tehnologia și viziunea se îmbină, prin fiecare strategie și cercetare realizată cu dedicație și expertiză pentru un viitor mai sustenabil.

Necesitatea USC Rewater Center a fost aceea de a dispune de o platformă digitală avansată, care să faciliteze împărtășirea cercetărilor și soluțiilor lor inovatoare. Acest website prezintă centrul ca pe un punct de referință în domeniul gestionării durabile a apei.

Laptop pe ecranul căruia apare o imagine de pe site-ul USC Rewater Center

Navigare fluidă

Pentru USC Rewater Center, crearea unei platforme digitale a avut ca scop aducerea cercetării și inovației în sfera virtuală. Am depus un efort susținut pentru a imprima site-ul cu esența și valorile centrului, transformându-l într-un spațiu care nu doar informează, ci și reflectă abordările revoluționare și soluțiile pe care USC Rewater Center le aduce în domeniul dezvoltării durabile.

CLIENT

SERVICII

USC Rewater Center
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

În căutarea excelenței în domeniul cercetării apei, am modelat platforma digitală a USC Rewater Center - un mediu online care nu doar expune, ci și celebrează inovația și viziunea în gestionarea durabilă a apei. Ambiția noastră a fost clară și determinată: să realizăm un site care să reflecte cu precizie valorile și misiunea care stau la baza acestui centru.

Telefoane pe ecranul cărora apare o imagine de pe site-ul USC Rewater Center

Ce ne-am propus:

Am implementat strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost validate prin intermediul unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Monitor pe ecranul căruia apare o imagine de pe site-ul USC Rewater Center

Rezumat al proiectului

Pentru USC Rewater Center am dezvoltat o platformă digitală concentrată pe prezentarea cercetărilor și soluțiilor inovatoare în domeniul rezolvării problemei lipsei apei potabile. Scopul nostru a fost să ilustrăm viziunea și dedicarea centrului, combinând un design modern cu o navigare ușoară și intuitivă. Site-ul evidențiază tehnologia și strategiile avansate ale centrului, iar fiecare element, de la structura informațională la prezentarea soluțiilor, invită la o călătorie în lumea gestionării durabile a apei. Am fuzionat cercetarea științifică cu tehnologia de vârf, asemenea modului în care USC Rewater Center abordează provocările apei, creând astfel un mediu virtual care conectează comunitatea la frontierele inovației în domeniul apei.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta