Restaurant Motiv

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

Restaurant Motiv

Restaurantul Motiv se bucură de o reputație solidă în Iași, fiind o alegere preferată de iubitorii de tradițional îmbinat cu modern, dar și pentru cei care doresc să își îmbogățească papilele gustative cu arome rafinate.

Necesitatea restaurantului Motiv a fost aceea de a avea un site de prezentare și magazin online rafinat, care să faciliteze identificarea preparatelor culinare, dar să aibă în același timp un design ghidat de identitatea restaurantului, ce reflectă o experiență culinară de excepție.

Experiență gastronomică inedită

Un restaurant precum Motiv, care se remarcă prin rafinament și măiestrie în arta culinară, avea nevoie de un site care să ofere o experiență de navigare autentică și să faciliteze identificarea rapidă a produselor potrivite pentru clienți. Astfel, proiectul a necesitat un focus deosebit asupra funcționalității site-ului și o abordare a design-ului care să reflecte experiențele culinare inedite ce îi așteaptă pe clienți.

CLIENT

SERVICII

Restaurant Motiv
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

Pentru proiectul Motiv am construit un website care să prezinte oferta gastronomică a restaurantului și care să faciliteze procesul de comandă online. Obiectivul nostru a fost acela de a crea un design care să reflecte ceea ce promovează restaurantul - o experiență gastronomică inedită, marcată de gustul tradițional îmbinat cu elemente moderne.

Ce ne-am propus:

Am implementat strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost validate prin intermediul unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Rezumat al proiectului

Proiectul Motiv Restaurant a urmărit crearea unui website captivant, pentru a prezenta oferta gastronomică premium și pentru a facilita comenzile online. Cu un design ghidat de identitatea restaurantului, ce îmbină cu măiestrie gustul tradițional și elementele moderne, am dorit să reflectăm autenticitatea experienței culinare inedite pe care acesta o oferă. Optimizat pentru acces de pe orice dispozitiv, acest website oferă o călătorie culinară captivantă, transmițând povestea și pasiunea din spatele fiecărui preparat, captând astfel interesul și loialitatea clienților în căutare de rafinament și experiențe gastronomice memorabile.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta