Tipare

WEB DEVELOPMENT

DESPRE PROIECT

Tipare

Tipare este un brand inovator în domeniul proiectării și construcției de tipare, cu o ofertă variată de servicii accesibile prin intermediul unui proces simplificat de printare.

Nevoia Tipare a fost aceea de a crea un magazin online care să faciliteze accesul utilizatorilor la serviciile lor, oferind un proces simplu și intuitiv de selecție și achiziție a tiparelor.

Utilizare facilă

FUNCȚIONALITATE LA SUPERLATIV

Un magazin eCommerce care vinde tipare digitale trebuie să fie practic și să ajute clienții să identifice cele mai bune opțiuni pentru ei. Astfel, proiectul Tipare.ro a necesitat un focus deosebit asupra funcționalității site-ului și o simplificare a procesului de cumpărare.

CLIENT

SERVICII

Tipare
WEB DEVELOPMENT
DESPRE PROIECT

Cerințe & Obiective

Pentru Tipare am construit un magazin online care să faciliteze procesul de cumpărare a tiparelor. Scopul nostru a fost acela de a face procesul de selecție și achiziție a tiparelor cât mai simplu și intuitiv posibil.

Ce ne-am propus:

Aplicăm strategii de design care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și care au fost dovedite după efectuarea unui set de teste rulate pe bugete de peste 200.000 Euro până în prezent.

Optimizare

78% dintre oamenii care dețin un smartphone la nivel mondial fac cumpărături online de pe telefonul mobil, astfel că am optimizat interfața pentru dispozitivele mobile.

Ce ne-am propus:

Rezumat al proiectului

Pentru Tipare am dezvoltat un magazin online care facilitează procesul de selecție și achiziție a tiparelor. Ne-am concentrat pe crearea unei experiențe de cumpărături online eficiente și intuitive, asigurându-ne că utilizatorii pot găsi cu ușurință produsele de care au nevoie și că procesul de cumpărare este cât mai simplu posibil.

Uită de unicorni. Hai să facem magie împreună

Completează formularul de mai jos și vom discuta în curând.

Coș
Pentru a-ți oferi o experiență mai bună folosim Cookie-uri!
Start typing to see products you are looking for.

Cere Oferta